Skip to main content

Overnatninger og andre oplevelser i nærheden

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Bo lige op ad AQUA Akvarium & Dyrepark. Vejlsøhus byder på det perfekte ophold, både til familieferien og kæresteturen. Hotellet ligger lige midt i noget af Danmarks smukkeste natur, og tilbyder bl.a. familiepakker i ferierne med entré til parken.

Læs mere

Gl. Skovridergaard

Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter er et af landets smukkest beliggende hoteller – tæt ved Silkeborgsøerne, Danmarks største skov og Silkeborgs mange kulturtilbud, heriblandt AQUA Akvarium & Dyrepark.

Læs mere

Campingpladser

Hold ferie fyldt med nærvær, hygge og tryghed på en af de smukt beliggende campingpladser i Silkeborg Søhøjlandet – Midt i Danmarks smukke natur.

Læs mere

Naturoplevelser i nærheden

I Silkeborg finder du noget af Danmarks smukkeste natur, og der er rig mulighed for en masse særlige naturoplevelser. Vi har lavet en liste over vores bud på oplevelser du kan kombinere med dit besøg i AQUA Akvarium & Dyrepark.

Læs mere

Kultur- & byoplevelser

AQUA Akvarium & Dyrepark ligger i den fantastiske by Silkeborg, der summer af liv. Besøg midtbyen og mærk pulsen af liv, lad dig inspirere på et af byens mange museer, nyd en is ved slusen eller udforsk de mange andre ting, Silkeborg har at byde på.

Læs mere

Andre overnatningssteder

I Silkeborg kan du få præcis den ferie, du ønsker. Du kan bo tæt på AQUA Akvarium & Dyrepark, vælge en hyggelig gammel kro, være aktiv med børnene i vandland eller noget helt andet.

Læs mere