Støt AQUA Akvarium & Dyrepark

Og vores arbejde for en bedre natur i Danmark.

Støt vores arbejde med naturbevaring

Udover at drive akvarium og dyrepark deltager vi i forskningsprojekter, hvor vores indsats gør en forskel for bevaringen og genoprettelsen af den danske natur. Vi er dybt engagerede i forskellige projekter der vedrører isÌr oddere, samt projekter der fremmer biodiversiteten.

LĂŚs mere om vores arbejde her.

Støt os med en pengegave pü kr. 200,- her, og hjÌlp os med at fortsÌtte arbejdet for den danske natur.

Vi sĂŚtter stor pris pĂĽ alle donationer.

Bliv sponsor

Naturen i Danmark er din og min, og vi kan gøre en forskel, hvis vi stür sammen om det. Med et sponsorat i AQUA Akvarium & Dyrepark støtter du og din virksomhed udbredelse af den viden, der gør büde voksne og børn i stand til at passe pü naturen og indgü i et bÌredygtigt samspil med den natur, vi skal give videre til kommende generationer.

Vores sponsorater findes i forskellige størrelser, og giver alle en lang rÌkke fordele.

LĂŚs mere om vores sponsorater her

Støt os gennem arv og testamente

Ved at støtte os gennem arv og testamente, hjÌlper du os med at genoprette og bevare vores fÌlles danske natur.

Vi er Danmarks oddercenter, invasivcenter og formidlingscenter anerkendt af Undervisningsministeriet, og vi er dybt engagerede i forskellige projekter der vedrører isÌr oddere, samt projekter der fremmer biodiversiteten.

I vores arbejde med naturbevaring er donationer fra büde erhverv og private vigtige, og hver en krone tÌller. Derfor ønsker vi, at det skal vÌre nemt at støtte vores arbejde.

LĂŚs mere her