Skip to main content

Støt AQUA Akvarium & Dyrepark

Og vores arbejde for en bedre natur i Danmark.

Støt vores arbejde med naturbevaring

Udover at drive akvarium og dyrepark deltager vi i forskningsprojekter, hvor vores indsats gør en forskel for bevaringen og genoprettelsen af den danske natur. Vi er engagerede i forskellige projekter der vedrører især oddere, samt projekter der fremmer biodiversiteten.

Læs mere om vores arbejde her.

Støt os med en pengegave på kr. 200,- her, og hjælp os med at fortsætte arbejdet for den danske natur.

Vi sætter stor pris på alle donationer.

Bliv sponsor

Naturen i Danmark er din og min, og vi kan gøre en forskel, hvis vi står sammen om det. Med et sponsorat i AQUA Akvarium & Dyrepark støtter du og din virksomhed udbredelse af den viden, der gør både voksne og børn i stand til at passe på naturen og indgå i et bæredygtigt samspil med den natur, vi skal give videre til kommende generationer.

Vores sponsorater findes i forskellige størrelser, og giver alle en lang række fordele.

Læs mere om vores sponsorater her

Støt os gennem arv og testamente

Ved at støtte os gennem arv og testamente, hjælper du os med at genoprette og bevare vores fælles danske natur.

Vi er Danmarks oddercenter, invasivcenter og formidlingscenter anerkendt af Undervisningsministeriet, og vi er dybt engagerede i forskellige projekter der vedrører især oddere, samt projekter der fremmer biodiversiteten.

I vores arbejde med naturbevaring er donationer fra både erhverv og private vigtige, og hver en krone tæller. Derfor ønsker vi, at det skal være nemt at støtte vores arbejde.

Læs mere her