Støt os i en svær tid

Store dele af Danmark er lukket ned, men selvom AQUA Akvarium & Dyrepark har lukket for gæster, er vi fast opsat på at det ikke skal gå ud over vores dyr. Vi passer naturligvis stadig godt på alle vores dyr og vi er også opsat på at klargøre parken til vi åbner igen. Det er hårde tider og en udfordring uden indtægter.

Sådan kan du hjælpe

Hvis du har lyst og mulighed for at hjælpe os i vores arbejde i denne svære tid, kan du gøre det på følgende måder:

Køb et gavekort til årskort. Når du købet et gavekort til årskort nu, er du med til at støtte vores drift gennem krisen. Gavekortet kan indløses i et år fra købsdato, og årskortet gælder et år fra indløsningsdagen. Derved mister du ikke nogle besøgdage pga. nedlukningen.

Støt os og dyrene via MobilePay
Situationen med COVID-19 og pålagte lukkedage presser AQUA Akvarium & Dyrepark meget hårdt økonomisk, og regeringens hjælpepakker er desværre ikke nok til at rette op på tabet. Du kan hjælpe parken og dyrene ved at donere et valgfrit beløb via Mobilepay. Det gør du på nummer 53554.

Husk at skrive “COVID-19 gave” i emnefeltet.

Din støtte går direkte til AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark selvejende institution, og det betyder, at alt overskud går til parken og til vores mange naturbevarende projekter i Danmark, og ikke til aktionærer eller investorer. Derfor er vi helt afhængige af vores gæsters støtte.

Ved at støtte os, er du med til at holde hånden under os i en svær tid, og vi er evigt taknemlige for enhver form for støtte.

Tak for din hjælp og på snarligt gensyn!