Skip to main content

CAMPINGPLADSER I OG NÆR SØHØJLANDET

Hold ferie fyldt med nærvær, hygge og tryghed på en af de smukt beliggende campingpladser i og nær Søhøjlandet – Midt i Danmarks smukke natur.

Gudenåens Camping Silkeborg er en lille hyggelig plads, som ligger i et naturskønt område med fredelige skove direkte ned til Gudenåen og meget tæt på AQUA Akvarium & Dyrepark.

Se mere

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse ligger direkte til Silkeborg Langsø med egen lille sandstrand og badebro og kun 1 km til Silkeborg bymidte.

Se mere

Skyttehusets Outdoor Camp er Danmarks smukkeste naturplads midt i skoven med beliggenhed direkte ned til Gudenåen. Her er der rig mulighed for at være aktiv i et af Danmarks smukkeste naturområder.

Se mere

Terrassen Camping ligger i naturskønne Laven. Med beliggenhed i Danmarks eneste bjerg by, er der fantastisk udsigt over Julsø og masser af muligheder for skønne naturoplevelser.

Se mere

Bryrup Camping ligger midt i den skønneste natur, omkranset af smukke søer. Her er plads til hygge og afslapning for børn og voksne.

Se mere

Birkhede Camping ligger tæt ved både sø og skov og kun få kilometer fra Himmelbjerget. Her får du en campingoplevelse ud over det sædvanlige.

Se mere

Søhøjlandets Familiecamping er beliggende nord for Silkeborg, i et område rigt på natur og åben himmel. Her får familien en dejlig naturoplevelse nær Gudenåen.

Se mere

DCU-Camping Viborg Sø har Sønder Sø som nabo og en smuk udsigt til Viborgs smukke historiske Domkirke – det gør denne campingplads en perle i Jylland.

Se mere