CAMPINGPLADSER I OG NÆR SØHØJLANDET

Hold ferie fyldt med nærvær, hygge og tryghed på en af de smukt beliggende campingpladser i og nær Søhøjlandet – Midt i Danmarks smukke natur.

Gudenüens Camping Silkeborg er en lille hyggelig plads, som ligger i et naturskønt omrüde med fredelige skove direkte ned til Gudenüen og meget tÌt pü AQUA Akvarium & Dyrepark.

Se mere

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse ligger direkte til Silkeborg Langsø med egen lille sandstrand og badebro og kun 1 km til Silkeborg bymidte.

Se mere

Skyttehusets Outdoor Camp er Danmarks smukkeste naturplads midt i skoven med beliggenhed direkte ned til GudenĂĽen. Her er der rig mulighed for at vĂŚre aktiv i et af Danmarks smukkeste naturomrĂĽder.

Se mere

Terrassen Camping ligger i naturskønne Laven. Med beliggenhed i Danmarks eneste bjerg by, er der fantastisk udsigt over Julsø og masser af muligheder for skønne naturoplevelser.

Se mere

Bryrup Camping ligger midt i den skønneste natur, omkranset af smukke søer. Her er plads til hygge og afslapning for børn og voksne.

Se mere

Birkhede Camping ligger tÌt ved büde sø og skov og kun fü kilometer fra Himmelbjerget. Her für du en campingoplevelse ud over det sÌdvanlige.

Se mere

Søhøjlandets Familiecamping er beliggende nord for Silkeborg, i et omrüde rigt pü natur og üben himmel. Her für familien en dejlig naturoplevelse nÌr Gudenüen.

Se mere

DCU-Camping Viborg Sø har Sønder Sø som nabo og en smuk udsigt til Viborgs smukke historiske Domkirke – det gør denne campingplads en perle i Jylland.

Se mere