Skip to main content

Inspirerende kultur- & byoplevelser i nærheden

AQUA Akvarium & Dyrepark ligger i fantastiske Silkeborg som er en summende by af liv. Tag til midtbyen og mærk det pulserende liv, bliv inspireret på et af byens mange museer, nyd en is på havnen eller en af de mange andre ting Silkeborg kan byde på.

Det sker i Silkeborg

Udforsk Silkeborg by og oplev dens mange varetegn, spændende arkitektur og særlige steder. Du kan også deltage i guidede byture, hvor du virkelig får indblik i byens historie. Find inspiration til byen og hvad der sker hos Det sker i Silkeborg

Læs mere

Handel i Silkeborg

I Silkeborg midtby er der et fantastisk strøg og torv, hvor der kan handles og hygges. Her er alt fra hyggelige cafeer til det nyeste modetøj. På Handel Silkeborg kan du se hvad aktiviteter og arrangementer, der er i midtbyen.

Læs mere

Museum Jorn

Du finder det smukt beliggende Museum Jorn i Silkeborg, direkte ned til Gudenåen. Museet blev grundlagt af Asger Jorn (1914-1973), en af CoBrA-kunstnerne og en af de mest betydningsfulde danske kunstnere i det 20. århundrede.

Læs mere

Museum Silkeborg

Hovedafdelingen af Museum Silkeborg, Hovedgården, er placeret i Silkeborgs ældste bygning, Silkeborg Hovedgård, fra 1767. Her har du mulighed for at møde museets centrale figur, Tollundmanden, og samtidig opleve en række spændende udstillinger året rundt, der alle lover mange timers lærerige og underholdende oplevelser for hele familien.

Læs mere

Silkeborg Bad

På det historiske kurbad KunstCentret Silkeborg Bad kan du opleve skiftende udstillinger af både danske og internationale kunstnere, som gang på gang forvandler det gamle kurbad “Silkeborg Bad” til et inspirerende sted fyldt med overraskelser.

Læs mere

Labyrinthia

Labyrinthia er en unik, underholdende og udfordrende attraktion, som appellerer til både børn og voksne i alle aldre. Her er der rig mulighed for at få både hoved og ben i gang med de mange forskellige typer af labyrinter.

Læs mere