Praktiske oplysninger

Godt at have med

Vi kan ikke garantere, at man kommer tørskoet fra et besøg pĂĽ vores store vandlegeplads, “Vandets Kraft”. SĂĽ har I badenymfer og vandhunde i familien, anbefaler vi at medbringe hĂĽndklĂŚde, badetøj og/eller skiftetøj.

Der er mulighed for at klĂŚde om pĂĽ toiletterne, som er placeret lige mellem CafĂŠ FoderbrĂŚttet og legepladsen.

Vandlegepladsens ĂĽbningsperiode er fra pĂĽske t.o.m. efterĂĽrsferie.

Vandlegepladsen “Vandets Kraft” er tørlagt i vinterhalvĂĽret, men der er stadig rig mulighed for at brĂŚnde krudt af pĂĽ resten af legepladsen uden at fĂĽ vĂĽde sko.

Parkering

Der er masser af parkeringspladser ved AQUA Akvarium & Dyrepark. Parkering er gratis.
Du finder p-pladser inkl. handicapparkeringen lige uden for hovedindgangen, samt en større parkeringsplads bag de hvide bygninger du passerer pü venstre hünd, nür du kører op mod indgangen.

Handicapforhold

AQUA Akvarium & Dyrepark har elevatorer mellem etagerne i akvariebygningen og i dyreparken er der faste stier med god mulighed for al fĂŚrdsel.
Handicappede betaler normal entré i AQUA, men handicappedes hjælpere har gratis adgang – mod forevisning af gyldigt ledsagerkort.

Kørestol

AQUA Akvarium & Dyrepark rüder over en kørestol til fri brug for gangbesvÌrede. Spørg i receptionen.

Hunde & andre dyr

Af hensyn til parkens dyr er det ikke tilladt at medbringe hunde og andre dyr ved sit besøg.

Uddannede, godkendte servicehunde gives adgang, men skal luftes udenfor parkens areal. Til det er vi omkredset af dejlige skove og stier. Der er enkelte anlĂŚg i parken, hvor servicehunde desvĂŚrre ikke har adgang – Spørg i receptionen. Servicehunde skal altid føres med afstand til og respekt for andre gĂŚster.

Garderobe

I kĂŚlderen i akvariebygningen finder du garderobe og garderobebokse. Betaling for brug af garderobebokse er kr. 10,- pr. gang.