Skip to main content

Praktiske oplysninger

Godt at have med

Vi kan ikke garantere, at man kommer tørskoet fra et besøg på “Vandets Kraft”. Så har I badenymfer og vandhunde i familien, anbefaler vi at medbringe håndklæde, badetøj og/eller skiftetøj.

Der er mulighed for at klæde om på toiletterne, som er placeret lige mellem Café Foderbrættet og legepladsen.

Af hygiejnehensyn skal alle bære rent badetøj på Vandets Kraft. Børn som endnu ikke er renlige, skal benytte badeble og tætsluttende blebadebuks.

Vandets Kraft er åben fra påske t.o.m. efterårsferie.

“Vandets Kraft” er tørlagt i vinterhalvåret, men der er stadig rig mulighed for at brænde krudt af på resten af legepladsen uden at få våde sko.

Parkering

Der er masser af parkeringspladser ved AQUA Akvarium & Dyrepark. Parkering er gratis.
Du finder p-pladser inkl. handicapparkeringen lige uden for hovedindgangen, samt en større parkeringsplads bag de hvide bygninger du passerer på venstre hånd, når du kører op mod indgangen.

Handicapforhold

AQUA Akvarium & Dyrepark har elevatorer mellem etagerne i akvariebygningen og i dyreparken er der faste stier med god mulighed for al færdsel.

Handicappede betaler normal entré i AQUA, men handicappedes hjælpere har gratis adgang – mod forevisning af gyldigt ledsagerkort.

AQUA Akvarium & Dyrepark er med i mærkeordningen ‘God Adgang’. Læs mere her…

Kørestol

AQUA Akvarium & Dyrepark råder over en kørestol til fri brug for gangbesværede. Spørg i receptionen.

Hunde & andre dyr

Af hensyn til parkens dyr er det ikke tilladt at medbringe hunde og andre dyr ved sit besøg.

Uddannede, godkendte servicehunde gives adgang, men skal luftes udenfor parkens areal. Til det er vi omkredset af dejlige skove og stier. Der er enkelte anlæg i parken, hvor servicehunde desværre ikke har adgang – Spørg i receptionen. Servicehunde skal altid føres med afstand til og respekt for andre gæster.

Garderobe

I kælderen i akvariebygningen finder du garderobe og garderobebokse. Betaling for brug af garderobebokse er kr. 10,- pr. gang.