Oplevelser for erhvervsgrupper

Stemningsfuld sejltur med den historiske kaag

Kom med pĂĽ en super hyggelig sejltur i noget af Danmarks flotteste natur. I AQUA’s store trĂŚbĂĽd ”Christine” sejler vi pĂĽ opdagelse pĂĽ Silkeborgsøerne og ser om vi kan fĂĽ øje pĂĽ nogle af søernes fantastiske dyr og oplever Silkeborgs natur fra søsiden.

LĂŚs mere

Vild mad

Vi tager dig og dine kollegaer ud og oplever den spiselige danske natur. Sammen med vores dygtige guide skal I ud i skoven på rov efter sæsonens vilde råvarer. Efter sanketur er der gjort klar til jer i AQUA’s bålhytte – vores store brændefyrede pizzaovn er tændt op, og vi laver lækre pizzaer med alle de spiselige råvarer vi har fundet i skoven.

LĂŚs mere

Rundvisninger

Slip spørgelysten fri på jeres helt egen rundvisning i AQUA Akvarium & Dyrepark, hvor I møder alle dyrene I kender men aldrig har set. Oplev odderens vilde leg, grævlingen i den underjordiske hule og alle de andre danske dyr – på tætteste hold.

LĂŚs mere

AQUA Walk ‘n’ Dine

Skal I holde en anderledes personalefest, hvor I kombinerer udsøgt mad med unikke naturoplevelser? SĂĽ er AQUA Walk ‘n’ Dine det helt rigtige arrangement. Som navnet antyder gĂĽr man i grupper rundt til forskellige poster – i eller udenfor parken – og fĂĽr noget godt til ganen, mens man fĂĽr en unik oplevelse, som man ikke fĂĽr som alm. gĂŚst.
AQUA Walk ‘n’ Dine skrĂŚddersys, sĂĽ det passer til netop jeres arrangement og budget.

Mere info følger snarest