Skip to main content

Oplevelser for erhvervsgrupper

Stemningsfuld sejltur med den historiske kaag

Kom med på en super hyggelig sejltur i noget af Danmarks flotteste natur. I AQUA’s store træbåd ”Christine” sejler vi på opdagelse på Silkeborgsøerne og ser om vi kan få øje på nogle af søernes fantastiske dyr og oplever Silkeborgs natur fra søsiden.

Læs mere

Vild mad

Vi tager dig og dine kollegaer ud og oplever den spiselige danske natur. Sammen med vores dygtige guide skal I ud i skoven på rov efter sæsonens vilde råvarer. Efter sanketur er der gjort klar til jer i AQUA’s bålhytte – vores store brændefyrede pizzaovn er tændt op, og vi laver lækre pizzaer med alle de spiselige råvarer vi har fundet i skoven.

Læs mere

Rundvisninger

Slip spørgelysten fri på jeres helt egen rundvisning i AQUA Akvarium & Dyrepark, hvor I møder alle dyrene I kender men aldrig har set. Oplev odderens vilde leg, grævlingen i den underjordiske hule og alle de andre danske dyr – på tætteste hold.

Læs mere

AQUA Walk ‘n’ Dine

Skal I holde en anderledes personalefest, hvor I kombinerer udsøgt mad med unikke naturoplevelser? Så er AQUA Walk ‘n’ Dine det helt rigtige arrangement. Som navnet antyder går man i grupper rundt til forskellige poster – i eller udenfor parken – og får noget godt til ganen, mens man får en unik oplevelse, som man ikke får som alm. gæst.
AQUA Walk ‘n’ Dine skræddersys, så det passer til netop jeres arrangement og budget.

Læs mere

Overnatning i luksus shelters

Sov helt tæt på naturen i vores unikke nye shelters, med indbygget komfort. Få en særlig naturoplevelse når I falder i søvn i skoven til lyden af nattens vidunderlige lyde.
Skoven er et magisk sted især når dagen går på hæld og kun stjerner lyser himlen op – det er nemlig nu den for alvor vågner!

Læs mere

Mere end bare en kanotur på Gudenåen

Guidet kanotur på Silkeborgsøerne

Kom med på en super hyggelig kanotur i noget af Danmarks flotteste natur. Tag på en kanotur, som er meget mere end den traditionelle kanotur på Gudenåen. Sammen med AQUAs guider tager vi på opdagelse på Silkeborgsøerne og ser om vi kan få øje på nogle af søernes fantastiske dyr eller spor fra dem. Vores guide er med jer hele vejen og instruerer jer så alle lærer at sejle sikkert i kano.

Læs mere