VIGTIGT! Læs dette inden dit besøg.

  • Du kan trygt besøge os, da der er masser af plads udendørs, samt rig mulighed for at holde afstand og afspritte hænder, både ude og inde.
  • Husk at holde afstand og følg retningslinjerne under besøget.
  • Man kan med fordel lade sin barnevogn, klapvogn, trækvogn mv. blive i bilen, da det er meget nemmere at komme rundt i oplevelsen uden.
  • Enkelte aktiviteter er lukket midlertidigt.
  • Der er rig mulighed for at holde afstand til andre gæster, men man må selvfølgelig gerne bære mundbind, hvis man ønsker det. Har man ikke selv et med, kan det købes ved indgangen til vores kostpris kr. 5,-

Vi gør vores yderste for at håndtere situationen omkring COVID-19, og sikkerhed i forbindelse med dette er meget vigtig for os. Vi beklager naturligvis de gener det måtte medføre.

MAD & DRIKKE

FIND VEJ

OPLEVELSER

PRISER & ÅBNINGSTIDER

Følg med i  vores specielle aktiviteter, temaweekender og events.

Se vores aktivitetskalender her

Årskort

Ved at købe et årskort, får du, udover fri entré i AQUA Akvarium & Dyrepark et helt år frem fra købsdagen, også mange andre fordele.

F.eks. får du 50% rabat på entrépriser i: Kattegatcentret, Nordsøen Oceanarium, WOW Park, Den Gamle by, Jesperhus Feriepark, Hjerl Hede og Universe – samt 15% rabat på entrépriser hos DAZAs medlemmer.

(og mange flere fordele)

Se mere om vores årskort

Dyreparken

Udendørs venter spændende og lærerige oplevelser om den danske natur. Se vaskebjørnen når den kravler med hovedet nedad, grævlingen når den graver sit foder op af jorden og odderne når de boltrer sig i vandet.

Dyreparken i AQUA Akvarium & Dyrepark rummer også mange andre dyr såsom den berygtede mårhund, vildsvin, dådyr, bævere, sorte og hvide storke og mange flere.

Dagligdagen foregår på dyrenes præmisser, så sørg for at komme til fodringerne, så I kan se dyrene på tætteste hold.

Se vores dyrepark

Legepladsen

Når I har udforsket dyrene og den danske natur, er det tid til leg. På vandlegepladsen er der sprøjtende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonerne, eksperimentér med vand gennem slusesystemer og snig dig under det lunefulde vandtårn – hvis du tør! AQUAs legeplads indbyder til timers leg og hele familien kan prøve kræfter med forhindringsbanen i skoven eller brænde en masse krudt af på den store hoppepude.

AQUA Akvarium & Dyrepark er sjov med vand, både ude og inde. I kan derfor få masser af hyggelige timer sammen, uanset vejret.

Akvariet

En unik indendørsoplevelse af livet under overfladen

I det store indendørsakvarie kan du komme tørskoet til søens bund. Oplev de glubske gedder på jagt i søens dyb gennem store panoramaruder og følg den rekordstore kæmpemalle, der lurer under overfladen og kan sluge en hel and! Alle vores søer følger årstidernes gang og ser ud præcis som i naturen – En helt unik oplevelse.

Leg jer til mere viden og overraskende fakta fra den natur, der omgiver os alle. Gå på opdagelse i fire etagers dansk natur med både fisk, padder og krybdyr. Tør I gå i mørkeakvariet eller gennem Gudenåens strøm?

Dyk ned i akvariet

Praktiske oplysninger

Udover vores bedste råd til sommerhalvåret (medbring håndklæde, badetøj og/eller skiftetøj til børnene), finder du her et væld af praktiske oplysninger i forbindelse med dit besøg i AQUA Akvarium & Dyrepark.

Læs mere