Skip to main content

Skønne naturoplevelser i nærheden

AQUA Akvarium & Dyrepark ligger midt i noget af Danmarks smukkeste natur. Derfor kan du med fordel kombinere dit besøg i AQUA med en række andre oplevelser i den fantastiske natur der omkranser os. Skal du en tur på Himmelbjerget? Eller en tur rundt om Danmarks reneste sø? Mulighederne er mange og her finder du et lille udpluk.

Himmelbjerget

Himmelbjerget er et must at besøge, når du er i Søhøjlandet. Himmelbjerget strækker sig 147 m op over havets overflade, og du kan nyde den smukke udsigt fra toppen ved tårnet. Kombinér dagen med en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark.

Læs mere

Almindsø og søbadene

Almindsø er en af Danmarks reneste søer, og en populær badesø med to store søbade, Østre og Vestre, og flere mindre badesteder. Besøger du os på en varm dag, kan du med fordel kombinere dit besøg med en badetur ved de nye, smukke søbade med sandstrand, badebroer og omklædningsfaciliteter.

Læs mere

Vejlbo Mose

I skoven lige udenfor AQUA Akvarium & Dyrepark findes et lille åndehul, nemlig Vejlsø og Vejlbo Mose. Kombiner dit besøg med en kort, men smuk gåtur rundt og nyd de naturskønne omgivelser.

Læs mere

Slåensø

Det smukkeste område i Sønderskov ligger ved Slåensø, der er Danmarks reneste sø. Vandet kommer udelukkende fra regnvand og kilder, som løber ud i Borre Sø. Nyd den smukke natur ved søen på en kort vandretur med familien.

Læs mere

Trækstien

Trækstien er en vandresti, hvor du kan komme helt tæt på Gudenåen og enestående naturoplevelser. Trækstien følger åen fra Silkeborg til Randers. Stien varierer rigtig meget – Nogle strækninger er renoveret med træ-stier mens andre er med naturstier med højt græs.

Læs mere

Ud i naturen & kunsten

Lej en elcykel og tag ud i Søhøjlandet, oplev den smukke mangeartede natur – søer så rene, at I kan drikke af dem, ældgamle træer og bjergtagende udsigter, som kunstnere og forfattere har gjort det gennem 200 år.

Læs mere