Skønne naturoplevelser i nÌrheden

AQUA Akvarium & Dyrepark ligger midt i noget af Danmarks smukkeste natur. Derfor kan du med fordel kombinere dit besøg i AQUA med en rÌkke andre oplevelser i den fantastiske natur der omkranser os. Skal du en tur pü Himmelbjerget? Eller en tur rundt om Danmarks reneste sø? Mulighederne er mange og her finder du et lille udpluk.

Himmelbjerget

Himmelbjerget er et must at besøge, nür du er i Søhøjlandet. Himmelbjerget strÌkker sig 147 m op over havets overflade, og du kan nyde den smukke udsigt fra toppen ved türnet. KombinÊr dagen med en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark.

LĂŚs mere

Almindsø og søbadene

Almindsø er en af Danmarks reneste søer, og en populÌr badesø med to store søbade, Østre og Vestre, og flere mindre badesteder. Besøger du os pü en varm dag, kan du med fordel kombinere dit besøg med en badetur ved de nye, smukke søbade med sandstrand, badebroer og omklÌdningsfaciliteter.

LĂŚs mere

Vejlbo Mose

I skoven lige udenfor AQUA Akvarium & Dyrepark findes et lille ündehul, nemlig Vejlsø og Vejlbo Mose. Kombiner dit besøg med en kort, men smuk gütur rundt og nyd de naturskønne omgivelser.

LĂŚs mere

Slüensø

Det smukkeste omrüde i Sønderskov ligger ved Slüensø, der er Danmarks reneste sø. Vandet kommer udelukkende fra regnvand og kilder, som løber ud i Borre Sø. Nyd den smukke natur ved søen pü en kort vandretur med familien.

LĂŚs mere

TrĂŚkstien

Trækstien er en vandresti, hvor du kan komme helt tæt på Gudenåen og enestående naturoplevelser. Trækstien følger åen fra Silkeborg til Randers. Stien varierer rigtig meget – Nogle strækninger er renoveret med træ-stier mens andre er med naturstier med højt græs.

LĂŚs mere

Ud i naturen & kunsten

Lej en elcykel og tag ud i Søhøjlandet, oplev den smukke mangeartede natur – søer sĂĽ rene, at I kan drikke af dem, ĂŚldgamle trĂŚer og bjergtagende udsigter, som kunstnere og forfattere har gjort det gennem 200 ĂĽr.

LĂŚs mere