Særlige oplevelser for grupper

Din første fisketur

”Din første fisketur” er en unik mulighed for dig der gerne have hjælp til at komme i gang med at fiske. Med vores erfarne naturguider går vi fra AQUA Akvarium & Dyrepark til en af de nærliggende søer i jagten på din første fisk. Måske finder vi denne dag stimen af rudskaller – eller måske den glubske aborre?

Læs mere

Stemningsfuld guidet kanotur

Kom med på en super hyggelig kanotur i noget af Danmarks flotteste natur. Sammen med AQUAs guider tager vi på opdagelse på Silkeborgsøerne og ser om vi kan få øje på nogle af søernes fantastiske dyr eller spor fra dem. Vores guide er med jer hele vejen og instruerer jer så alle lærer at sejle sikkert i kano.

Læs mere

Dyrepasser for en formiddag

Går du rundt med en dyrepasser i maven, og vil du gerne helt tæt på nogle af Danmarks mest spændende dyr? Så har du nu chancen for en enestående oplevelse som dyrepasser for en formiddag i AQUA Akvarium & Dyrepark.

Læs mere

Fodermester i AQUA

Foderrunden i AQUA Akvarium & Dyreparker en unik og eksklusiv mulighed for at træde i dyrepasserens fodspor og få lov til at fodre en stribe af AQUAs dyr!

Læs mere

Vil du fodre odderne?

En intens oplevelse, hvor du får odderens fulde opmærksomhed. Vær oddernes yndlingsdyrepasser, når du fodrer dem. Der er kun én gæstefodring om dagen.

Læs mere

Rundvisninger

Slip spørgelysten fri på jeres helt egen rundvisning i AQUA Akvarium & Dyrepark, hvor I møder alle dyrene I kender men aldrig har set. Oplev odderens vilde leg, grævlingen i den underjordiske hule og alle de andre danske dyr – på tætteste hold.

Læs mere