SĂŚrlige oplevelser for grupper

Din første fisketur

”Din første fisketur” er en unik mulighed for dig der gerne have hjælp til at komme i gang med at fiske. Med vores erfarne naturguider går vi fra AQUA Akvarium & Dyrepark til en af de nærliggende søer i jagten på din første fisk. Måske finder vi denne dag stimen af rudskaller – eller måske den glubske aborre?

LĂŚs mere

Stemningsfuld guidet kanotur

Kom med pü en super hyggelig kanotur i noget af Danmarks flotteste natur. Sammen med AQUAs guider tager vi pü opdagelse pü Silkeborgsøerne og ser om vi kan fü øje pü nogle af søernes fantastiske dyr eller spor fra dem. Vores guide er med jer hele vejen og instruerer jer sü alle lÌrer at sejle sikkert i kano.

LĂŚs mere

Dyrepasser for en formiddag

GĂĽr du rundt med en dyrepasser i maven, og vil du gerne helt tĂŚt pĂĽ nogle af Danmarks mest spĂŚndende dyr? SĂĽ har du nu chancen for en enestĂĽende oplevelse som dyrepasser for en formiddag i AQUA Akvarium & Dyrepark.

LĂŚs mere

Fodermester i AQUA

Foderrunden i AQUA Akvarium & Dyreparker en unik og eksklusiv mulighed for at trĂŚde i dyrepasserens fodspor og fĂĽ lov til at fodre en stribe af AQUAs dyr!

LĂŚs mere

Vil du fodre odderne?

En intens oplevelse, hvor du fĂĽr odderens fulde opmĂŚrksomhed. VĂŚr oddernes yndlingsdyrepasser, nĂĽr du fodrer dem. Der er kun ĂŠn gĂŚstefodring om dagen.

LĂŚs mere

Rundvisninger

Slip spørgelysten fri på jeres helt egen rundvisning i AQUA Akvarium & Dyrepark, hvor I møder alle dyrene I kender men aldrig har set. Oplev odderens vilde leg, grævlingen i den underjordiske hule og alle de andre danske dyr – på tætteste hold.

LĂŚs mere

Skal din nÌste fødselsdag vÌre noget vildt sÌrligt?

I AQUA Akvarium og Dyrepark stür vi klar til at gøre din dag til noget unik og mindevÌrdigt. Vi sørger for det hele, sü du skal bare invitere dine gÌster og møde op til en sjov og anderledes fødselsdagsfest.

LĂŚs mere

Nat i akvariet

Giv klassen en anderledes overnatning, I sent glemmer. En sovepose, en lommelygte og lidt nattøj – så er I klar til at putte med dyrene i AQUA Akvarium & Dyrepark. Omgivet af glubske kæmpemaller, legesyge oddere og nysgerrige stimer af fisk, hvis øjne fanges af lyskeglen fra jeres lommelygter, går I på opdagelse i akvariet.

LĂŚs mere