Aktiviteter og events i AQUA Akvarium & Dyrepark

April

22-23. april 2023: ZOO & SCIENCE

Kom i AQUA Akvarium & Dyrepark i weekenden den 22-23. april og oplev hvordan vi bruger videnskaben i dagligdagen. Du kan hjælpe vores naturforskere med at undersøge uglegylp under stereolup, for at finde ud af hvad uglerne spiser om natten, mens vi sover. Du kan hjælpe os med at samle vores dyreskelet og lave din helt egen mikrozoo, som du kan tage med hjem, passe på og undersøge nærmere. Du kan også bygge din helt egen insektsuger og gå på opdagelse efter parkens mindste dyr sammen med naturforskerne, og du kan se en grævlingedissektion og hvis du tør, kan du selv være med til at dissekere en rotte og lære meget mere om hvordan, sådan en ser ud indeni.

Se mere her.

Maj

14. maj 2023: Jægerdag i AQUA Akvarium og Dyrepark

Kom med til en helt VILD dag søndag den 14. maj, når AQUA Akvarium og Dyrepark i samarbejde med Tommys Kødsalg, samt andre lokale aktører holder ”Jægerdag” for udsatte familier.

Vi har lavet et program smækfyldt med fede aktiviteter. Hjælp med at klargøre mad til dyrene og tag med på foderrunde og se dyrene helt tæt på. Vi holder åbent i bålhytten, hvor du kan lave dig et lækkert snobrød eller se når vi brækker et krondyr og fortæller om dyrets anatomi undervejs. Tag med på sanketur i naturens fantastiske spisekammer og vær med når du efterfølgende skal lave din egen vilde pizza med de urter du har samlet. Prøv også kræfter med bue og pil og træn din hånd-øjekoordination, som man gjorde det i jægerstenalderen.

Se mere her.

Juni

10-11. juni 2023: BIODIVERSITET

Kom til biodiversitetsweekend i AQUA Akvarium & Dyrepark den 10-11. juni. I vores biograf kan du lære mere om, hvordan du laver dit eget vandhul. Du kan også lave din egen insektsuger og tage med på insektjagt, hvor vi tager ud og ser hvor mange forskellige smådyr vi kan finde i parken. I bålhytten kan du blande din egen frøblanding, eller tage med på vandhulssafari. Her kan du også slutte dagen af med at lave et insekthotel, som du kan tage med hjem i haven.

Se mere her.