Skip to main content

Mad & Drikke

Café Dråben

Cafe Dråben ligger centralt i parken og her byder vi alle hverdage på en lækker og varieret buffet. Du kan også prøve vores super lækre cafeburger med bøf af dansk oksekød, vores laksesalat med koldrøget laks fra Færøerne, eller en af vores mange andre lækre retter. Og har du brug for en hyggepause, har vi naturligvis også kaffe og kage.

Se Café Dråbens åbningstider her.

 

For grupper på mindst 20 voksne gæster, tilbyder vi buffet eller en frokosttallerken med fisk, pålæg, lunt, ost, brød og smør. Vi laver også både 1, 2 og 3-retters menuer, hvis det ønskes. Derudover tilbyder vi lækre sandwichs eller kaffe, boller og lagkage. Har I et specifikt ønske prøver vi gerne at opfylde det.

For yderligere info ring på 89 21 21 89 eller send en mail til info@visitaqua.dk

 

😊  Fødevarestyrelsens rapport

Foderbrættet

Hos Foderbrættet, som ligger lige ved legepladsen, byder vi på forskellige panini lavet i lækkert økologisk brød. I kan også prøve vores AQUA-grillpølse med et strejf af brændenælde fra vores slagter på Mors. Derudover byder vi på fastfood, forskellige kaffer, is, slik, kage og drikkevarer.

Foderbrættet har åbent alle weekender og ferier fra påske til og med efterårsferien.

 

😊  Fødevarestyrelsens rapport

AQUA-Caféen

AQUA-Caféen finder du i akvariebygningen sammen med receptionen og shoppen. Her kan du få kaffe, sødt, snacks og is mm.

Medbragt mad

Medbragt mad kan nydes i vores tre madpakkeområder, som I finder i akvariebygningens kælder, ved bålhytten og ved siden af legepladsen. Medbragt mad og drikke må kun indtages i madpakkeområderne.

Fra Påske t.o.m. efterårsferien tilbyder vi at tænde grillen i parken, ved henvendelse i Café Dråben eller Foderbrættet. I vintermånederne er det desværre ikke muligt at anvende grillen.