Skip to main content

Date

maj 25 2024
Expired!

Tema: Lystfiskeriets Dag

For at markere Lystfiskeriets Dag den 25. maj, har vi i AQUA Akvarium & Dyrepark lavet en temadag i fiskens tegn. Du kan prøve at binde din egen flue, være med til at håndfodre fiskene i rørebassinet og se vores laksefisk blive fodret.

Program:
11.00:
Til de yngste fiskere… Prøv at binde din egen flue – vores garvede lystfiskere hjælper dig. Vi har kroge og materialer og du får selvfølgelig din flue med hjem så du er klar til din egen fisketur. Aktiviteten slutter kl. 13.00.
11.00: Odderfodring. Mød den fødte jæger i vandet og hør om den kan hamle op med Danmarks hurtigste fisk.
12.00: Fiskene i rørebassinet fodres. Vær med til at håndfodre fiskene i rørebassinet og bliv klogere på om alle fisk i Danmark mon har tænder?
13.00: Dagens dyr. Her skal vi have fodret vores fantastiske laksefisk – måske du gætte hvad de skal have?
13.30: Test af fiskegrej i vores akvariesøer* – har du nogensinde tænkt på hvordan alt dit fiskegrej ser ud under vandet? Her tester vi en hel masse af vores fiskegrej i vores store akvariesøer og ser hvordan det ser ud under vandet og ikke mindste hvordan fiskene reagerer på det! Måske kan vi få den store gedde til at hugge! Vi tester selvfølgelig grejet uden at der er kroge på så vores fisk ikke kommer til skade.
14.00: Dådyrene fodres.
15.00: Odderfodring. Mød den fødte jæger i vandet og hør om den kan hamle op med Danmarks hurtigste fisk.

Husk du sparer 10% på entréen, når du køber billetterne online.