Skip to main content
Jægerdag

Date

maj 05 2024

Time

10:00 - 17:00

Jægerdag i AQUA Akvarium og Dyrepark

Kom med til en helt VILD dag søndag den 5. maj, når AQUA Akvarium og Dyrepark i samarbejde med Tommys Kødsalg, samt andre lokale aktører holder ”Jægerdag” for udsatte familier.

Vi er ved at udvikle et spændende program for dagen.

Vi byder særligt velkommen til udsatte familier
Inden dagen samler AQUA og Tommys Kødsalg penge ind som omregnes til fribilletter.

Bor du og din familie i Silkeborg Kommune og er jeres familie præget af f.eks. sygdom, manglende overskud, mobning i skolen eller presset økonomi, så kan I henvende jer på sms til Sara fra Tommys Kødsalg på tlf. 40 59 94 92 eller i butikken på Ellingvej 1 i Silkeborg og høre om der er fribilletter til dig og din familie. En fribillet giver entré til AQUA Akvarium & Dyrepark, samt en pølse m. brød søndag d. 5. maj 2024.

Alle er velkommen til jægerdag!
For besøgende uden fribilletter betales alm. entré. Alle er velkomne til at deltage i dagens unikke og ekstraordinære program. Vi har gang i grillen, så ønsker I at grille er I velkomne til selv at medbringe mad. Grillpakker kan også købes i Cafe Dråben eller forudbestilles hos ink@visitaqua.dk.

Vil du have en stand til Jægerdag i AQUA?
Har du og din virksomhed eller forening lyst til at have en stand til Jægerdag i AQUA søndag d. 5. maj 2024? Med en stand har du mulighed for at hjælpe lokale familier i udsatte positioner, promovere din virksomhed eller forening, samt sælge eller udstille dine varer.

Din stand skal passe ind i temaerne Jæger, vild mad eller dansk natur. Standende kan både være bemandede og ubemandede.

Dato: søndag d. 5. maj 2024 kl. 10:00-17:00
Pris pr. stadeplads er kr. 800,-
Pengene går ubeskåret til fribilletter til udsatte familier.

Ønsker du en stand, så kontakt Anne Birkelund på anbi@visitaqua.dk eller på tlf. 20904611