Skip to main content

Date

maj 14 2023
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Jægerdag i AQUA Akvarium og Dyrepark

Kom med til en helt VILD dag søndag den 14. maj, når AQUA Akvarium og Dyrepark i samarbejde med Tommys Kødsalg, samt andre lokale aktører holder ”Jægerdag” for udsatte familier.

Vi har lavet et program smækfyldt med fede aktiviteter. Hjælp med at klargøre mad til dyrene og tag med på foderrunde og se dyrene helt tæt på. Vi holder åbent i bålhytten, hvor du kan lave dig et lækkert snobrød eller se når vi brækker et krondyr og fortæller om dyrets anatomi undervejs. Tag med på sanketur i naturens fantastiske spisekammer og vær med når du efterfølgende skal lave din egen vilde pizza med de urter du har samlet. Prøv også kræfter med bue og pil og træn din hånd-øjekoordination, som man gjorde det i jægerstenalderen.

Dagen byder også på helt unikke oplevelser, hvor du kan møde lokale jægere, slagtere, en schweisshundefører med hans hund og meget mere.

Program:
10.00: Bålhytten åbner. Du kan møde Tommys Kødsalg hvor du kan høre om en vildt slagters arbejde, du kan møde en schweisshundefører og høre om hans arbejde og du kan bage en lækkert snobrød. Slutter kl. 17.00.
10.00: Kom og bliv bueskytte. Prøv også kræfter med bue og pil og træn din hånd-øjekoordination, som man gjorde det i jægerstenalderen. Aktiviteten kører løbende til kl. 11.30.
10.15: Mød en schweisshundefører med hans hund og hør om det arbejde de laver.
10.30: Vildt slagteren starter med at brækker et dådyr op og fortæller om anatomien undervejs.
11.00: Odderfodring
11.15: Tag med på fodermestertur og hjælp med at fodre parkens vilde dyr.
12.00: Fodring af fiskene i rørebassinet
12.15: Gå på opdagelse med en sporhund. Her har du mulighed for selv at være hundefører.
13.00: Dagens dyr.
13.15: Mød en schweisshundefører med hans hund og hør om det arbejde de laver.
14.00: Vildtslagteren brækker et dådyr og fortæller om anatomien undervejs.
14.15: Tag med på fodermestertur og hjælp med at fodre parkens vilde dyr.
15.00: Odderfodring.
15.15: Tag med på sanketur i naturens fantastiske spisekammer og vær med når du efterfølgende skal lave din egen vilde pizzaer med de urter du har samlet.
17.00: AQUA Akvarium & Dyrepark lukker og vi siger mange tak for besøget.

Vi byder særligt velkommen til udsatte familier
Inden dagen samler AQUA og Tommys Kødsalg penge ind som omregnes til fribilletter.

Bor du og din familie i Silkeborg Kommune og er jeres familie præget af f.eks. sygdom, manglende overskud, mobning i skolen eller presset økonomi, så kan I henvende jer på sms til Sara fra Tommys Kødsalg på tlf. 40 59 94 92 eller i butikken på Ellingvej 1 i Silkeborg og høre om der er fribilletter til dig og din familie. En fribillet giver entré til AQUA Akvarium & Dyrepark, samt en pølse m. brød søndag d. 14. maj 2023.

Alle er velkommen til jægerdag!
For besøgende uden fribilletter betales alm. entré. Alle er velkomne til at deltage i dagens unikke og ekstraordinære program. Vi har gang i grillen, så ønsker I at grille er I velkomne til selv at medbringe mad. Grillpakker kan også købes i Cafe Dråben eller forudbestilles hos ink@visitaqua.dk.

Vil du have en stand til Jægerdag i AQUA?
Har du og din virksomhed eller forening lyst til at have en stand til Jægerdag i AQUA søndag d. 14. maj 2023? Med en stand har du mulighed for at hjælpe lokale familier i udsatte positioner, promovere din virksomhed eller forening, samt sælge eller udstille dine varer.

Din stand skal passe ind i temaerne Jæger, vild mad eller dansk natur. Standende kan både være bemandede og ubemandede.

Dato: søndag d. 14. maj 2023 kl. 10:00-17:00
Pris pr. stadeplads er kr. 1.500,-
Pengene går ubeskåret til fribilletter til udsatte familier.

Ønsker du en stand, så kontakt Anne Birkelund på anbi@visitaqua.dk eller på tlf. 20904611