0
Dyreparken

Dådyr

Dådyret hører til i skovbrynet, hvor den skifter mellem skovens skjul og åbne områder. Den plettede pels gør det let for dådyret at camouflere sig i halvskyggen.

I middelalderen..

Blev dådyret indført til Danmark og er i dag udbredt over det meste af landet. De der lever i Danmark er efterkommere af dyr, der blev indført fra Asien og udsat i naturen.

Dådyr færdes i flokke, men ikke hannerne. De går i mindre flokke for sig selv, så hunnerne og ungdyr udgør de største flokke.

Hvis man vil se et dådyr i naturen skal man ud morgen eller aften, da de ellers bruger meget tid på at ligge i skjul og tygge drøv. Men man kan også se dem i mange dyrehaver.

Læs mere om dådyret på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Køb din billet nu

Vi har gjort forløbet nemmere og mere overskueligt - og er med på sidelinjen hele vejen.

Påbegynd din bestilling ved at vælge den ønskede billet type
Antal biletter
Kasse
Vælg antal biletter