Skip to main content

Andre overnatningssteder i nærheden

I Silkeborg har du mulighed for at skræddersy din ferie præcis efter dine ønsker. Du kan vælge at bo tæt på AQUA Akvarium & Dyrepark, vælge en hyggelig, ældre kro. Du kan også være aktiv med børnene i et vandland eller finde på noget helt andet.

Radisson Papirsfabrikken er et historisk hotel med en afslappende beliggenhed ved vandet. Ved Gudenåens bred tilbyder Radisson Blu Hotel Papirfabrikken natur midt i Silkeborg. Hotellet har en rolig beliggenhed og var tidligere en papirmølle, som udgjorde hjørnestenen i Silkeborgs industri.

Se mere

Scandic Silkeborg tilbyder ophold midt i naturen. Her har de gjort det til deres mission at skabe hoteloplevelser, der forstærker dine naturoplevelser. Besøg poolen for en pause eller en opvarmning til dagen, og se frem til lækre og nærende måltider i restauranten om aftenen.

Se mere

Landal Søhøjlandet er placeret midt i Gjern Bakker, omgivet af skove, bakker og søer. Kom og slap af i de smukke omgivelser og nyd en gå- eller cykeltur i dansk natur. Ferieparken byder desuden på vandland og aktiviteter for hele familien.

Se mere

Danhostel Silkeborg har en unik placering ved bredden af Remstrup Å, og byen kan nås på under 5 minutter til fods. Centralt og midt i Silkeborgs skønne natur.

Se mere

Hotel Himmelbjerget ligger i hjertet af det uberørte naturlandskab i det midtjyske søhøjland med søer og skove som baggrundskulisse, og tæt på Skanderborg, Århus og Silkeborg.

Se mere

Hotel Ry befinder sig centralt i Ry og er omgivet af Danmarks smukkeste natur. Dets fremragende beliggenhed og faciliteter tiltaler gæster, der søger et autentisk, inspirerende og hyggeligt ophold.

Se mere

Kongensbro kro oser af behagelig atmosfære. Kroens 15 dobbeltværelser har alle en dejlig udsigt over krohaven og Gudenåen.

Se mere

Danhostel Skanderborg er et vandrehjem, der oser af historie, hygge og fællesskab. I den tidligere kongeskov, der er omgivet af bøgetræer, finder du dette historiske sted ved søbredden.

Se mere