Skip to main content

Betænk AQUA Akvarium & Dyrepark i dit testamente

og hjælp os med at genoprette og bevare vores fælles danske natur.

Støt AQUA Akvarium & Dyrepark gennem arv og testamente

Ved at støtte os gennem arv og testamente, hjælper du os med at genoprette og bevare vores fælles danske natur.

Vi er Danmarks oddercenter, invasivcenter og formidlingscenter anerkendt af Undervisningsministeriet, og vi er dybt engagerede i forskellige projekter der vedrører især oddere, samt projekter der fremmer biodiversiteten.

Læs mere om vores arbejde her.

Sådan støtter du med din arv

Når du ønsker at støtte os med arv, gøres det ved at oprette et testamente. Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24, så du nemt og enkelt kan oprette et gratis testamente. Oprettelsen af testamentet sker online ved at svare på 12-15 spørgsmål. Når spørgsmålene er svaret, modtager du straks dit testamente, der passer til dig og dine arvemæssige ønsker.

Opret testamente – tryk her.

Dokument 24 hjælper gerne med at svare på spørgsmål, når du opretter testamentet. Du kan både ringe og skrive til virksomheden og hjælpen er gratis.

Underskrift

Et testamente skal skrives under for at være juridisk gyldigt. Underskrift kan enten ske foran to vitterlighedsvidner eller foran en notar. Dokument 24 anbefaler, at testamentet skrives under foran en notar, da dette er den mest sikre form for underskrift.

Et testamente underskrevet for notar vil altid dukke op, når du går bort. Du er således sikker på, at dine ønsker efterkommes.

Mange tak for din støtte

Vi håber, at du vil være med til at bevare naturen ved at støtte os med hele eller dele af din arv. Både store og små donationer vil gøre en stor forskel for vores arbejde med naturbevaring. På forhånd tusind tak for din støtte.