Skip to main content

Date

okt 15 - 23 2022
Expired!

Time

10:00 - 17:00

EFTERÅRSFERIE: I naturens tegn

AQUA inviterer den vilde natur indenfor og går på opdagelse i naturens spisekammer. Hver dag i efterårsferien kan du gå med vores guider på jagt efter svampe i skoven, hjælpe med at lave vilde pizzaer med urter og spiselige insekter! Pres din helt egen æblemost, hyg med snobrød i bålhytten og skær din helt egen roelygte, som du selvfølgelig må tage med hjem. Du kan også være dyrepasserens hjælper, og hjælpe med at klargøre foder til dyrene og tage med på foderrunde. Det bliver helt vildt hyggeligt!


Program:
10.00: Bålhytten åbner. Kom og lav hjemmelavet æblemost, hyg med snobrødsbagning og skær din helt egen roelygte (græskarlygtens sære fætter – som man lavede lygterne i gamle dage).
Aktiviteterne slutter kl. 12.00
11.00: Odderfodring
12.00: Fodring af fiskene i rørebassinet.
12.20: Sanketur med naturguide. Kom ned i bålhytten og tag med ud i naturens spisekammer. Vi bager efterfølgende lækre pizzaer med alt det vi finder.
13.00: Vær dyrepasserens hjælper. Hjælp dyrepasserne med at klargøre foder og tag med på foderrunde hos nogle af parkens dyr.
14.00: Fodring af skarv.
15.00: Odderfodring.
15.20: Sanketur med naturguide. Kom ned i bålhytten og tag med ud i naturens spisekammer. Vi bager efterfølgende lækre pizzaer med alt det vi finder.

Husk at du sparer 10% på entré og årskort på visitaqua.dk

Vi glæder os til at se dig til en vildt naturlig efterårsferie!