OPLEV DEN DANSKE NATURS HEMMELIGHEDER

I AQUA Akvarium & Dyrepark kan I møde de fascinerende danske dyr. Alle de dyr I kender, men aldrig har set. Præcis som i naturen – bare tættere på!

 

Vilde vidunderlige vinterferie

AQUA Akvarium & Dyrepark byder velkommen til en fantastisk vinterferie med danske vilde, vidunderlige dyr.

 

Køb årskort til AQUA

Årskort giver, ud over fri entré til AQUA Akvarium & Dyrepark i et helt år, en lang række fordele, bl.a. 50% rabat på entréen til en lang række attraktioner.

 

En helt vild børnefødselsdag

I AQUA Akvarium og Dyrepark står vi klar til at gøre din dag til noget unik og mindeværdigt. Vi sørger for det hele, så du skal bare invitere dine gæster og møde op til en sjov og anderledes fødselsdagsfest

Skal dit barn have en uforglemmelig naturoplevelse?

Giv dit barn en uforglemmelig naturoplevelse med en påske- eller sommer-camp i AQUA Akvarium & Dyrepark. På vores camps kommer man med bag kulisserne, rundt i skovene og får lov til at opleve den del af AQUA som vores almindelige gæster ikke kan.

Sammen med AQUAs dyrepassere og guider dykker vi ned i alt det der skal til, for at drive en dyrepark, så programmet er en spændende blanding af sjove aktiviteter og arbejde med at gøre klar hos dyrene.

Se udvalget her

Køb årskort til AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark er fyldt med spændende pattedyr, fugle, fisk, krybdyr og padder – alle de dyr du kender fra den danske natur. Derudover byder AQUA på en stor vandlegeplads, med vandsjov til mange timer, forskellige legepladser for alle aldre og en stor hoppepude.

Med årskort kan du besøge os så tit du har lyst, samt du får også 15% til 50% rabat hos et stort udvalg af samarbejdspartnere.

Se fordele med årskort

Vil du fodre odderne?

Du bliver oddernes yndlingsdyrepasser, når du fodrer dem. En intens oplevelse, hvor du får oddernes fulde opmærksomhed.

Før fodringen får du lov at forberede oddernes foder sammen med dyrepasseren, og herefter er det dig, der fodrer odderne, mens dyrepasseren fortæller spændende historier. En oplevelse du sent vil glemme.

Læs mere her

Januar-tilbud til årskortholdere

På alle åbningsdage i januar kan du som årskortholder spare 20% på en valgfri kaffe eller dagens kage med kaffe i Café Dråben. Tilbuddet gælder for årskortholdere med personlige årskort, og ikke pensionistkort, familiekort etc.

Hvis du ikke allerede har årskort, kan du læse mere om de mange fordele du får med kortet.

Se alle fordele her

Vilde vidunderlige vinterferie

AQUA Akvarium & Dyrepark byder velkommen til en fantastisk vinterferie med danske vilde, vidunderlige dyr.

Om vinteren er der en særlig ro og hyggelig stemning i parken og i de omkringliggende skove. Kom med når vi tager på opdagelse efter vinterens vidunderlige dyr, som trods kulde og mørke ikke er gået i vinterhi eller fløjet til de varme lande.

Sammen med en af vores dygtige naturguider kan I tage med på fugletur, hvor vi lytter efter fuglelyde og med en kikkert i hånden, ser hvilke fugle, der overvintrer i Danmark. Bliv junior ornitolog – tag på opdagelse rundt i parken og se om I kan finde de fantastiske fugle, der gemmer sig. Ved bålhytten kan I få udleveret en kikkert og jeres fugle-bingoplader.

Vi holder åbent i bålhytten, hvor I kan lave jeres egen fuglekugle og fuglekasse, som I kan tage med hjem, så vinterens fugle kan flytte ind i jeres have. I kan også hygge med bål og snobrød.

Læs mere her

Køb billet online

Når du køber dine billetter online, sparer du 10% på entréen.

Køb nu

Oplevelser for erhvervsgrupper

Vi tilbyder en række super spændende oplevelser for erhvervsgrupper. Skal jeres næste møde kombineres med en unik naturoplevelse eller jeres næste personalefest afholdes på en anderledes måde?

Så læs mere her

Temaer og events

Følg med i  vores specielle aktiviteter, temaweekender og events.

Se vores aktivitetskalender her

Særlige oplevelser

Kombiner din tur i AQUA med en helt særlig oplevelse. Vil du fx fodre odderne? Eller måske være dyrepasser for en formiddag?

Se alle mulighederne

Ophold i Silkeborg

Skal du på ferie i Silkeborg Søhøjland? Vi har samlet en række muligheder for at overnatte midt i Danmarks flotteste natur.

Læs mere her

Vores arbejde

Udover at drive akvarium og dyrepark deltager vi i forskningsprojekter, hvor vores indsats gør en forskel for bevaringen og genoprettelsen af den danske natur.

Læs mere her

Nyheder i AQUA

Læs de nyheder og pressemeddelelser vi sender ud i AQUA Akvarium & Dyrepark.

Læs mere her

En helt vild børnefødselsdag

I AQUA Akvarium og Dyrepark står vi klar til at gøre din dag til noget unik og mindeværdigt. Vi sørger for det hele, så du skal bare invitere dine gæster og møde op til en sjov og anderledes fødselsdagsfest.

Læs mere her

Besøg AQUA Akvarium & Dyrepark

Du finder os på:
Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg

Google Maps

Underholdning for hele familien

AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg er et stort, familievenligt oplevelsescenter om den danske natur. Vores park og akvarier følger årstiderne og viser den danske natur, præcis som den er.

Læs mere

Få et indblik i vores dyr

Vi har i dyreparken et væld af forskellige danske dyr du kan stifte bekendtskab med. Du kan herunder se et udvalg af vores dyr og læse meget mere om dem.