Temaweekend

Kom helt tæt på de mest kendte invasive arter i weekenden den 26.-27. september.

 

OPLEV DEN DANSKE NATURS HEMMELIGHEDER

I AQUA Akvarium & Dyrepark kan I møde de fascinerende danske dyr. Alle de dyr I kender, men aldrig har set. Præcis som i naturen – bare tættere på!

VIGTIGT! Læs dette inden dit besøg.

  • Du kan trygt besøge os, da der er masser af plads udendørs, samt rig mulighed for at holde afstand og afspritte hænder, både ude og inde.
  • Husk at holde afstand og følg retningslinjerne under besøget.
  • Man kan med fordel lade sin barnevogn, klapvogn, trækvogn mv. blive i bilen, da det er meget nemmere at komme rundt i oplevelsen uden.
  • Enkelte aktiviteter er lukket midlertidigt.
  • Der er rig mulighed for at holde afstand til andre gæster, men man må selvfølgelig gerne bære mundbind, hvis man ønsker det. Har man ikke selv et med, kan det købes ved indgangen til vores kostpris kr. 5,-

Vi gør vores yderste for at håndtere situationen omkring COVID-19, og sikkerhed i forbindelse med dette er meget vigtig for os. Vi beklager naturligvis de gener det måtte medføre.

Giv dit barn en uforglemmelig oplevelse i efterårsferien!

På vores junior-camp den 14-15. oktober, får dit barn den fedeste oplevelse med dansk natur. Dagene er spækket med spændende oplevelser som dyrefodringer, staldbesøg, insektjagt ved søen og meget mere.

Læs mere og tilmeld dit barn her

COVID-19 update!

Vi har forberedt os grundigt og følger nøje myndighedernes anbefalinger vedr. COVID-19, så alle kan få et trygt og hyggeligt besøg – men vi har brug for jeres hjælp.

Læs mere her inden dit besøg

Årskort til AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark er fyldt med spændende pattedyr, fugle, fisk, krybdyr og padder – alle de dyr du kender fra den danske natur. Derudover byder AQUA på en stor vandlegeplads, med vandsjov til mange timer, forskellige legepladser for alle aldre og en stor hoppepude.

Med årskort kan du besøge os så tit du har lyst, samt du får også 15% til 50% rabat hos et stort udvalg af samarbejdspartnere.

Se fordele med årskort

Følg med i  vores specielle aktiviteter, temaweekender og events.

Se vores aktivitetskalender her

Besøg AQUA Akvarium & Dyrepark

Du finder os på:
Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg

Find vejGoogle Maps

Underholdning for hele familien

AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg er et stort, familievenligt oplevelsescenter om den danske natur. Overalt i AQUA kan du blive klogere på vild, dansk natur – vi er nemlig Vild med Vilje. Det betyder, at vores park og akvarier viser den danske natur, præcis som den er.

Læs mere