Skip to main content
Vinterferie i AQUA Akvarium & Dyrepark

Date

feb 10 - 18 2024
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Vilde vidunderlige vinterferie

AQUA Akvarium & Dyrepark byder velkommen til en fantastisk vinterferie med danske vilde, vidunderlige dyr.

Vi byder velkommen til en fantastisk vinterferie med danske vilde vidunderlige dyr. Om vinteren er der en særlig ro og hyggelig stemning i parken og i de omkringliggende skove.
Kom med når vi tager på opdagelse efter vinterens vidunderlige dyr, som trods kulde og mørke tider ikke er gået i vinterhi eller fløjet til varmere steder.

Sammen med en af vores dygtige naturguider kan I tage med på fugletur, hvor vi lytter efter fuglelyde og med en kikkert i hånden, ser hvilke fugle som overvintrer i Danmark.
Bliv junior ornitolog! Udfordre dig selv og tag på opdagelse rundt i parken hvor der gemmer sig nogle fantastiske fugle. Mon du kan finde dem?Ved bålhytten kan du få udleveret en kikkert og din fugle-bingoplade.

Vi holder åbent i bålhytten hvor I kan lave jeres egen fuglekugle og fuglekasse som du kan tage med hjem, så vinterens fugle kan flytte ind i din have. Ved bålhytten kan I også varme jer ved bålet og lave et snobrød.

Program
10:00 AQUA Akvarium og dyrepark åbner
10:00 – 12:00 Åben bålhytte. Kom og lav fuglekugle-kogler til vinterens fugle. Snobrødshygge i bålhytten – lav dit eget snobrød. Bliv junior-ornitolog – kan du finde de skjulte fugle i parken?
11:00 Odderfodring
12.00 Fodring af fiskene i rørebassinet.
12.20 Kom på fugletur med AQUA´s naturformidlere – vi tager kikkert og teleskop med og ser hvilke fugle vi kan finde om vinteren
13.00 Dagens dyr – fokus på vintertemaet
14:00 Åben bålhytte. Byg din egen fuglekasse du kan tage med hjem (50kr). Snobrødshygge i bålhytten – lav dit eget snobrød. Bliv junior-ornitolog – kan du finde de skjulte fugle i parken? Aktiviteten slutter kl. 16:30
15.00: Odderfodring
17:00 tak for i dag

Husk du sparer 10% på entréen, når du køber online.

Vi ses i AQUA Akvarium & Dyrepark til en vildt, vidunderlig vinterferie.