Skip to main content

Date

feb 11 - 19 2023
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Vilde vidunderlige vinterferie

AQUA Akvarium & Dyrepark byder velkommen til en fantastisk vinterferie med danske vilde, vidunderlige dyr.

Om vinteren er der en særlig ro og hyggelig stemning i parken og i de omkringliggende skove. Kom med når vi tager på opdagelse efter vinterens vidunderlige dyr, som trods kulde og mørke ikke er gået i vinterhi eller fløjet til de varme lande.

Sammen med en af vores dygtige naturguider kan I tage med på fugletur, hvor vi lytter efter fuglelyde og med en kikkert i hånden, ser hvilke fugle, der overvintrer i Danmark. Bliv junior ornitolog – tag på opdagelse rundt i parken og se om I kan finde de fantastiske fugle, der gemmer sig. Ved bålhytten kan I få udleveret en kikkert og jeres fugle-bingoplader.

Vi holder åbent i bålhytten, hvor I kan lave jeres egen fuglekugle og fuglekasse, som I kan tage med hjem, så vinterens fugle kan flytte ind i jeres have. I kan også hygge med bål og snobrød.

Program
10.00: Åben bålhytte. Kom og lav fuglekugler til vinterens fugle, hyg med snobrød og bål eller bliv junior-ornitolog – se om du kan finde de skjulte fugle i parken. Aktiviteten slutter kl. 12.00.
11.00: Odderfodring. Hør hvordan odderen klarer vinteren i Danmark.
12.00: Fodring af fiskene i rørebassinet.
12.20: Kom på fugletur med AQUAs naturguide – vi tager kikkert og teleskop med og ser hvilke fugle vi kan finde om vinteren.
13.00: Hjælp med at fodre AQUAs dådyr og hør om hvordan dådyrene finder mad om vinteren.
14.00: Åben bålhytte. Byg din egen fuglekasse du kan tage med hjem. Hyg med snobrød og bål eller bliv junior-ornitolog – se om du kan finde de skjulte fugle i parken. Aktiviteten slutter kl. 16.30.
15.00: Odderfodring. Hør hvordan odderen klarer vinteren i Danmark.

Husk du sparer 10% på entréen, når du køber online.

Vi ses i AQUA Akvarium & Dyrepark til en vildt, vidunderlig vinterferie.