Skip to main content
Zoo & Science

Date

apr 13 - 14 2024
Expired!

Time

10:00 - 17:00

TEMAWEEKEND: ZOO & SCIENCE

Kom i AQUA Akvarium & Dyrepark i weekenden den 13-14. april og oplev hvordan vi bruger videnskaben i dagligdagen.

Til zoo & science temaweekend kan du hjælpe vores naturforskere med at undersøge uglegylp under stereolup, for at finde ud af hvad uglerne spiser om natten, mens vi sover. Du kan lave din helt egen mikrozoo, som du kan tage med hjem, passe på og undersøge nærmere. Du kan også bygge din helt egen insektsuger og gå på opdagelse efter parkens mindste dyr sammen med naturforskerne, og du kan se en grævlingedissektion og hvis du tør, kan du selv være med til at dissekere en rotte og lære meget mere om hvordan, sådan en ser ud indeni.

Program:
10.00:
AQUA-LAB åbner. Vi går på opdagelse i uglegylp og ser hvilke knogler vi kan finde – tør du hjælpe? Lav din egen mikrozoo. Byg din egen insektsuger og gå på opdagelse i parken efter smådyr. Slutter kl. 12.00.
11.00: Odderfodring. Kom tæt på odderen når dyrepasseren fodrer og fortæller om hvordan der forskes med oddere i Danmark.
11.15: Bliv klogere på de danske mårdyr, når vi dissekerer en grævling og fortæller om alle de seje danske mårdyr. Foregår i AQUA-LAB.
12.00: Fodring af fiskene i rørebassinet.
12.30: AQUA-LAB åbner. Vi går på opdagelse i uglegylp og ser hvilke knogler vi kan finde – tør du hjælpe? Lav din egen mikrozoo. Byg din egen insektsuger og gå på opdagelse i parken efter smådyr. Slutter kl. 14.30.
14.30: Rotten helt tæt på – her kan du sammen med AQUAs naturforsker prøve at dissekere verdens sejeste dyr – rotten.
15.00: Odderfodring. Kom tæt på odderen når dyrepasseren fodrer og fortæller om hvordan der forskes med oddere i Danmark.
15.15: Insektjagt i parken – tag med AQUAs naturforsker ud at se hvor mange forskellige smådyr I kan finde i parken. Måske har du nået at lave din helt egen insektsuger forinden?

Husk du sparer 10% på entréen når du køber billetterne online.

Vi glæder os til at se dig i AQUA Akvarium & Dyrepark til en vildt naturlig dag!