Rundvisninger

Book en rundvisning og bliv guidet gennem dyrenes utrolige verden af en af vores dygtige formidlere. Kom med under søens overflade og hør de spændende fortællinger om den rene sø, men også den forurenede sø. Hvilke dyr tror du lever her? Vidste du at, AQUA har Danmarks største malle? Hør om alle kæmpemallens hemmeligheder eller bliv fascineret af grævlingens historie, mens du befinder dig dybt nede i den hule.

Bliv klogere på hjemmehørende og invasive dyr i Danmark. Kom med på rundvisning i AQUA og få din helt egen guide i 45 minutter.

Maks. 30 personer per hold.

Priser

Almindelig rundvisning (kun i åbningstid - ekskl. entré.)
kr. 1200,-
Bag kulissen
kr. 2500,-
Book rundvisning

Sov med odderne

Giv jeres klasse en vildt unik oplevelse med en overnatning i AQUA! Her kommer du helt tæt på dyrene og oplever fed dansk natur, som du aldrig har oplevet den før. Mange af vores dyr er nemlig ekstra aktive, når parken lukkes for almindelige gæster, og vores ”Sov med odderne” starter.

Kom med på aftenekspedition i parken, og se om du tør sove op af akvariet med  de legesyge oddere – eller måske kæmpemallen?

Maks. 26 personer per hold. 

Priser

Per hold
kr. 6300,-
Book nu

Nyhed: Vil du fodre odderne?

En intens oplevelse, hvor du får odderens fulde opmærksomhed. Vær oddernes yndlingsdyrepasser, når du fodrer dem. Kun én gæstefodring om dagen.

Kan bookes på forhånd eller købes på dagen hvis ledig. 

Priser

Intropris
kr. 499 ,-
Book nu